leopard nails


Eneste bilde jeg har, tok det me iPod så ble dårlig kvalitet.

Synes? hot or not? -Sandra

bestilt nye sko


Wihu! Besilt meg tre parr nye sko. Hunter støvler og to parr høyheler. Støvlene fra asos.no og skoene fra nelly.com!

Hva syntes du? - Marthe

dresses\\ fra nelly.com! Ønsker meg alle kjolene, er selfølgelig såå mange flere jeg har lyst på, men fant bare disse i full fart. Som dere ser så ønsker jeg meg noen av kjolene i to farger, å det er fordi.. begge er så fine. 

Ønsker du deg noen av disse kjolene? - Marthe

jeane blush

\\ nelly.com. Er kjempeusikker på om jeg skal kjøpe meg denne jakken, men har veldig lyst egentlig! Fordi jeg vil ha en ny parkas, som ikke er svart og som er varm. Å jeg har hatt en slik i brun, men den var alt for stor. Så tror jeg skal kjøpe meg denne når jeg får lønn, så blir det sveaparkas eller goose til neste år.

Hva syntes dere? Hot or not? - Marthe

favorittkjolerDenne skal jeg bruke på julaften, elsker den! Den er såå fin.  Den er litt mer rød i virkeligheten, eneste dumme er at den er litt stor. Men den er fremdeles en favoritt! Koster 399 å jeg har den i small. Kjøpte den på nelly, merket er rare fashion. Men selvfølgelig er den utsolgt nå, så kan ikke legge med link.

Denne kjøpte jeg på bikbok, den lille sorte. Elsker den! Den er egentlig alt for stor, siden den så så liten ut i butikken og jeg ikke orket å prøve den. Men det går fint da. Koster 399 og jeg har den i M. Skulle egentlig hatt small, men whatever, jeg overlever.

Hvilken likte du best? - Marthe

mine favoritt kjoler

Hei! Jeg har tatt bilde av mine 6 favoritt kjoler, tok bare de jeg liker best og bruker.


Begge er fra nelly.com


Begge er fra nelly.com


Begge er fra bikbok

Hvilken kjole likte du best? - Sandra

Les mer i arkivet » Mars 2012 » Februar 2012 » Januar 2012

Heia! Vi er to jenter på tretten år som heter Marthe og Sandra. Vi kommer til å blogge om klær, sminke, hverdagen og sånt som alle andre. Håper dere liker bloggen vår, hvis det er noe dere lurer på, send mail til marthesandra@hotmail.no

Kategorier

Bilder, Blogg, Helse, Hår, Innkjøp, Mote, Outfits, Sandra, Sminke, Tips, Ukens spørsmål, Videoblogg,

Arkiv

Lenker

hits