slutter

Skal slutte å blogge her, orker ikke å si grunnen til at jeg slutter. Så om dere vil følge bloggingnen min: www.marthecaa.blogg.no. Vil også si at det blir bedre blogging der, for skal kjøpe meg nytt kamera og macbook. www.marthecaa.blogg.no

nye skoFikk noen sko i posten i dag som jeg bestilte på members for cirka en uke siden, likte de kjempegodt! Blir fine til sommeren.

Hva synes du om skoene? -Sandra

only one day left

Heia! Skoledagen i dag var .. ille. Er så lei av skolen at det er skummelt, heldigivs bare en dag igjen til påskeferie. Etter skolen dro jeg på frisken, å resten av dagen har gått til chilling før Sanne og Hilde kom. Var på kiosken en tur, før jeg å Sanne dro hjem til meg å tok heelt av med full guffe musikk og dansing, artiig. 

I morgen har jeg naturfagsprøve.. skulle egentlig øvet litt, men kjenner jeg ikke orker den skoleboka nå. He-he.Er du skolelei? - Marthe

iphone bakgrunner

  
  

Da har jeg laget noen iphone eller ipod bakgrunner til dere. Jeg elsker å lage slike bilder, så blir nok flere innlegg om det senere i fremtiden. Har ikke kamera for tiden, derfor så dårlig blogging. Håper du liker bakgrunnene!

Hva syntes du? - Marthe

konkurranse: vinn parfyme

Jeg er med i en konkurranse av blogg.no, som deler ut 50 parfymer fra Escada! Parfymen heter Island Kiss. Har alltid uflaks når jeg er med i konkurranser, som vil si, at jeg aldri vinner, så skal bli litt artig å se om jeg faktisk vinner denne gangen. I hvertfall, hvis du også vil være med i konkurransen, trykk her. Har du noen gang vunnet en konkurranse? - Marthe

Stikkord:

svar på spørsmålsrunden: del 2

Klær eller sko? Hard one, begge!

Sjokolade eller potetgull? Begge her å, ja.

Hvem er forbilde deres? Sandra: Maryse. Marthe: Linni meister! Hvordan blir dere inspirert til å blogge? Kommentarene og leserne våre. 

Kjærste eller ikke? Nei, vi er begge singel. 

Liker dere noen, og hvem? Sandra: liker Ronaldo. Marthe: Ja, men sier det kanskje om du spør in real. 

Kan dere ha må gjøre video? Jepp, vi skal ha det når vi skal til Trondheim i sommer!

Beste stede dere har vært på? Sandra: Tunisia, Tyrkia, Trondheim og Sverige. Marthe: Tyrkia, Cypros, Spania osv. 

Hvor ville dere dratt hvis dere fikk velge? Alle storbyene i utlandet. Hva er kjærlighet for dere? Når man tar tar vare på hverandre, og trives med personen. 

Kulaste jentan på nesse? Huff, vanskelig for det er såå mange kule der (not). 

Penaste 99, 98 og 97? 99: Sanne og Hilde. 98: Mange! 97: Helene, Amalie og Isabell. Er dere fornøyde med dere selv? Selvfølgelig ting man kunne endret på, men ja. 

Hvilke blogger leser dere? Fleste på topplisten, og vennene våres blogg. 

Blondine vs brunette? Blondine, helt klart!!Er dere forelsket? Sandra: I Ronaldo ja. Marthe: ja. 

Hvor mange kjærester har dere hatt? Sandra: ingen. Marthe: 4 eller 5, haha.

4 Kjekkeste fra deres klasse, og 9ende? Tostein, Benjamin, Dusan og Axel. Mathias, Peter, Edward. 


Del 3 kommer senere. Hva syntes dere? 

herlig med fridag

Hei! Har hatt fri fra skolen i dag, så i går sov jeg hos Sandra. Var veldig koselig. Sara er her nå, vi har chillet med frukt og sjokolade. Skulle egentlig lage sushi men hadde ikke nok penger hahaha fattiilus. I morgen drar klassen til Nesse for å se på nnm, herregud så lite jeg gleder meg til det assa.. vurderer å forsove meg. 

Hva har du gjort i dag? - Marthe

svar på spørsmålsrunden: del 1

Hvor får dere inspirasjon fra? Egentlig over alt. Weheartit, pc, gata, blader, byen, tv osv. 

Hvilke artister liker dere? Litt vanskelig å svare på, men vi liker de vanlige liksom. 

Hvilken type musikk liker dere? Sandra liker best pop, bassmusikk og hardrock. Marthe liker musikk med litt trykk i, sånn som skrillex. Hvem er deres beste venner? De som er det, vet det selv. 

Er det noen dere savner, og hvem? Ja savner mange, blir for mye å ramse opp alle. 

Hva har dere lyst til akkurat nå? Sommerferie, bli stor, skolefri. Favorittsang? Sandra: Ai Se Eu Te Pego. Marthe: alle skrillex sangene, og Ai Se Eu Te Pego. 

Favorittmat? Sandra: biff, taco, pizza, kebab. Marthe: pinnekjøtt, kebab, taco og pizza. 

Trene eller slappe av? Begge delene! Mobil eller pc? Pc kanskje, men hadde vi hatt bedre telefoner, så tror jeg at vi hadde valgt mobil. 

Instrument eller sang? Sang! 

Varme eller kulde? Varme, heelt klart. 


Del 2 kommer seinere! Hva syntes dere om svarene? 

outfit
Alt er fra bikbok

Hva syntes du? -Sandra♥

spørsmålsrunde

Hei dere! Tenke vi skulle ha en spørsmålsrunde, for det er noen som har spurt om vi kunne ha det. Spør om alt dere lurer på, så skal vi svare. Usikker på om det kommer på video eller innlegg, men det tar vi som det kommer. Noe dere lurer på? 

Les mer i arkivet » April 2012 » Mars 2012 » Februar 2012

Heia! Vi er to jenter på tretten år som heter Marthe og Sandra. Vi kommer til å blogge om klær, sminke, hverdagen og sånt som alle andre. Håper dere liker bloggen vår, hvis det er noe dere lurer på, send mail til marthesandra@hotmail.no

Kategorier

Bilder, Blogg, Helse, Hår, Innkjøp, Mote, Outfits, Sandra, Sminke, Tips, Ukens spørsmål, Videoblogg,

Arkiv

Lenker

hits